Old boys csapat tagjai

Old boys


U7 csapat tagjai

Coach: Horváth Miklós


U9 csapat tagjai

Coach: Szederkényi Zsolt


U11 csapat tagjai

Coach: Fazekas Attila


U13 csapatkep

U13 csapat tagjai

Edző: Helgert Szabolcs

álló sor: Helgert Szabolcs (edző), Draviczki Zsombor, Nagy Mihály, Wágner Mihály, Farkas Levente, Kerekes László, Mészáros Bálint, Nagy Márk
alsó sor: Bercz Zsombor, Kondár Dávid, Richter Kevin, Kozsán Olivér, Fülöp Máté, André Attila, Csiszár Balázs, Megyes Hunor, Berta-Liptai Gergő
Hiányzik: Berecz Zsombor, Kovács Marcell, Németh Márk


U14II csapatkep

U14 II. csapat tagjai

Csapatunk a Pest megye, II. osztályú U14-es bajnokság, Nyugati csoportjában szerepel.

Edző: Lukács Tamás

Álló sor, balról jobbra:

Éliás Levente, Nagy Balázs, Rádi Brúnó, Lukács Tamás (edző), Kozsán Dániel, Füle Kristóf, Incze Gergő

Ülő sor, balról jobbra:

Takács Benedek, Lindner Szabolcs, Sziklai Benett, Obornyák Dávid, Jezsek Levente, Pokornyi Tamás, Üveges Péter, Nagykékesi Bence, Ádok Olivér


U14 I. csapat tagjai

Coach: Kovács Mihály


A hosszabbításban mentettünk pontot

Halásztelek FC - Alsónémedi SE 2-2 (1-1)
Halásztelek, Németh Ferenc Sportcentrum. Játékvezető: Aszódi Csaba (Berkes I., Egyed N.)

Halásztelek: Gál T. - Harsányi B., Knolmár K. (Maafi D.), Árkocsevics M., Nádas K., Gáspár A., Kovács A., Tőke K., Pásztor J., Kulcsár Z., Jász-Pap N. (Viza K.)
Technikai vezető: Taskovics Erik

Alsónémedi: Fábri L. - Bartha K., Tari A., Ordasi J., Laczkó I., Fábri Á., Kovács B., Győrvári T., Józan L., Varga B., Sándor Á.
Vezetőedző: Laczik Csaba

Gólszerzők: Gáspár A. 42', 92' illetve Ordasi J. 40', Laczkó I. 54'

Kiállítva: Kovács B. 81'


Összefoglaló U14 II-es csapatunk eddigi mérkőzéseiről

1.      forduló: Budakeszi LA – Halásztelek FC II. 8 – 1 (3-1)

Első mérkőzés a bajnokságban! Nagyon vártuk mindannyian, de sajnos itt szembesültünk először azzal , hogy 10-11 éves srácoknak, még többet kell dolgozni azért, hogy 12-13 éves fiúkat megszorongassuk vagy legyőzzük Őket! A játék időnként biztató volt, de mint az eredmény is mutatja 2X40 percben nem elég néhány perióduson át jól játszani, itt végig koncentráltnak és fegyelmezettnek, kell lennünk!

Jók: -

2.      forduló: Halásztelek FC II. – Nagytétény SE 1 – 2 (0-1)

Első hazai mérkőzés! Gól az 1. percben és gól az utolsó percben! Mintha már írtam volna,hogy itt 2X40 percig kell koncentrálni, az elsőtől az utolsóig! Emberelőnyben is voltunk a második félidőben de sajnos ezt nem tudtuk kihasználni. A játék sajnos hagyott maga után kivetni valót!

Jók: Jezsek,Rádi

3.      forduló: Pátyi SE – Halásztelek FC II. 4 – 0 (1-0)

Nagy reményekkel érkeztem, nagy csalódással távoztam! Az eddigi legrosszabb mérkőzésünk volt! Sajnos semmi sem működött! Óriási egyéni hibák védekezésben, majdhogy nem helyzet nélkül lejátszott meccs támadásban! Többet vártam…

Jók: Füle,Nagy

4.      forduló: Halásztelek FC II. – Viadukt SE- Biatorbágy 1 – 5 (0-3)

A bajnokság egyik élcsapatával találkoztunk, ahol számunkra ismerős arcokat fedeztünk fel. A játék már fejlődő tendenciát mutatott, igaz voltak hibák,de a mérkőzés folyamán már lehetett látni tudatos támadás építést, zárt fegyelmezett védekezést! Az ilyen mérkőzésekből csak  tanulni lehet és mi tanultunk is…

Jók: Takács,Kozsán,Incze,Üveges,Sztaskó,Sziklai

5.      forduló: Halásztelek FC II. – Asterix – Érd 0 – 2 (0-2)

A bajnokjelölt látogatott el hozzánk. Sajnos a mérkőzés elején egy szöglet után, egyéni hibából megkaptuk a „szokásos” gólunkat. De ez a gól egyáltalán nem vette el a kedvünket a meccstől, sőt! Zárt, szoros védekezésből próbáltunk minél kevesebb labdaérintésből eljutni az ellenfél kapujáig. Sajnos a góllövő cipőnket otthon hagytuk – ismét- ,de legalább helyzetünk az volt nem kevés! A bajnokság legjobb teljesítményét a mai mérkőzésen mutattuk!Látszik a fejlődés, látszik a munka amit a SRÁCOK nap mint nap végeznek!

Jók: Takács,Pokornyi,Incze,Obornyák,Sziklai,Kozsán,Üveges,Nagykékesi

Folytatása következik, 11.18. 10:00 Diósdon, Fogócska SE-Érd ellen.

 

A mérkőzések jegyzőkönyvét és gólszerzőit illetve a bajnokság tabelláját megtalálják az 'Eredmények' menüpont 'U14 II. csapat eredmények' menü alatt!

Lukács Tamás, utánpótlás edző


Vereség Dabason

FC Dabas II. - Halásztelek FC 2-0 (1-0)
Dabas, Sporttelep. Játékvezető: Mákos Márk Dávid (Csősz B., Tábi Z.)

Dabas: Gogolák K. - Riesz D., Danyis A., Horváth K., Makrai L., Nagy-Jáger D. (Nagy J.), Mata P. (Fehér A.), Radácsi K. (Ádám V.), Kmetyó M. (Babos D:), Sárközi N., Tokics T. (Nyerges P.)
Technikai vezető: Reisz Péter

Halásztelek: Gál T. - Harsányi B. (Kis Á.), Árkocsevics M. (Pásztor J.), Nádas K. (Knolmár K.), Gáspár A., Kapócs T. (Menyhárt N.), Kovács A., Viza K. (Maafi D.), Tőke K., Kulcsár Z., Jász-Pap N.
Technikai vezető: Taskovics Erik

Gólszerzők: Nagy-Jáger D. 40', Sárközi N. 46'


Ön itt van: Home Csapatok